ارتباط در تلگرام

ارتباط با پشتیبانی

تماس مستقیم

بروکر اوپو فایننس

بروکر اوپوفایننس

بروکر اوپو فایننس
بروکر اوپوفایننس

opofinance

امتیاز کلی
5/ 4.6
مشاهده همه بروکر ها
ویژگی ها
حداکثر لورج

1:2000

حداقل واریز

100

واریز و برداشت

تاپ چنج, بیتکوین، تتر و دیگر رمزارزها, ویزا مستر کارت, یونیون پی, آسیا بانک

نماد ها

بیش از 300 نماد معاملاتی

پلتفرم ها

MT4, MT5, Webtrader

کپی تریدینگ

دارد

کپی تریدینگ

دارد

واریز و برداشت

تاپ چنج, بیتکوین، تتر و دیگر رمزارزها, ویزا مستر کارت, یونیون پی, آسیا بانک

ارتباط با بروکر اوپوفایننس
دفتر مرکزی
سیشل
رگوله اصلی در
FSASVG, FSAseychelles, FINACOM
calendar
سال تاسیس
2020

تلفن

پشتیبانی فارسی بروکر
ایمیل
اطلاعات حساب

بروکر اپو فارکس که به اوپو فایننس تغییر نام داده، در سال ۲۰۲۰ در سنت وینسنت و گرنادین‌ها تأسیس شد و یک بروکر آفشور محسوب می‌شود. این بروکر ۴ نوع حساب معاملاتی متفاوت ارائه کرده است. انواع روش‌های پرداخت در بروکر اپو فارکس مانند ریالی تاپ چنج، پرفکت مانی، ویزا کارت، انتقال بین بانکی، اسکریل و نتلر در دسترس است.

در دنیای امروز که افراد زیادی تمایل دارند در بازارهای مالی معامله کنند، انتخاب یک بروکر مناسب، دغدغه بزرگی محسوب می‌شود. در این میان بروکرهای مختلفی به تریدرها معرفی می‌شوند که همه آن‌ها دارای ویژگی‌های لازم برای اجرای یک معامله موفق نیستند. بروکر اپوفایننس یکی از جدیدترین کارگزاری‌های موجود است که در طی چند سال اخیر توانسته نظر بسیاری از تریدرها را به خود جلب کند. اما این بروکر چه امکاناتی را به کاربران عرضه می‌کند و ثبت‌نام در آن به چه شیوه‌ای صورت می‌گیرد؟

آشنایی با بروکر اوپو فایننس

کارگزاری اپوفایننس (Opofinance) که در ابتدا فعالیت خود را با نام اوپوفارکس آغاز کرد، یک بروکر تازه تاسیس است. این بروکر در سال 2020 در کشور سیشل (Seychelles) و سنت وینسنت و گرنادین‌ها (Saint Vincent and the Grenadines) به ثبت رسید. این کارگزاری مانند رقبای خود از جمله بروکر آلپاری، تلاش می‌کند که هر روزه امکانات بیشتری را در اختیار کاربران خود قرار بدهد و می‌توان گفت تا حدی در این زمینه موفق بوده است.

بروکر اوپو فایننس خدمات معاملاتی در بازارهای مالی مختلف مثل فارکس و CDF، فلزات گرانبها و کریپتو کارنسی را ارائه می‌دهد. تا این لحظه Opofinance توانسته عملکرد خوبی از خود نشان بدهد و کاربران زیادی را، خصوصا از بین تریدرهای ایرانی، جذب کند. بررسی بروکر اوپو فایننس نشان می‌دهد که این کارگزاری از اعتبار و امنیت خوبی برخوردار است و برای تریدرها فضای خوبی را فراهم می‎کند.

نحوه ثبت‌نام در بروکر اوپو فایننس

احتمالا می‌دانید که برای معامله در بازارهای مالی باید روند ثبت‌نام در بروکر مورد نظر خود را طی کنید. مراحل ورود به بروکر اوپو فایننس بسیار ساده و برای همه تریدرها قابل اجرا است. اگر یک تریدر تازه‌کار هستید، نگران نباشید؛ زیرا در این بخش قصد داریم که تمامی مراحل ثبت نام صرافی اوپو فارکس را برای شما شرح دهیم:

مرحله اول؛ ورود به سایت و بخش ثبت‌نام

اولین گام برای افتتاح حساب، ورود به سایت بروکر اوپو فایننس آن به آدرس opofinance.com است. می‌توانید از قسمت بالای سمت راست صفحه، زبان سایت را به فارسی تغییر دهید. سپس بر روی گزینه افتتاح حساب کلیک کنید تا وارد صفحه فرم ثبت‌نام شوید. در بخش اول این فرم باید اطلاعات پایه مثل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره تلفن و آدرس ایمیل خود را وارد کنید. در بخش دوم نیز باید رمز عبور امنی برای حساب کاربری خود در نظر بگیرید. با گذر از این بخش، کد تاییدی به آدرس ایمیل شما ارسال می‌شود که با تایید آن، به حساب کاربری شخصی خود وارد می‌شود.اوپو فایننس

 

بروکر

 

مرحله دوم؛ احراز هویت

پس از ورود به حساب کاربری خود در اوپوفایننس، مانند بروکر لایت فارکس، باید مراحل احراز هویت را طی کنید. بدون گذراندن این مراحل حق معامله در سایت را ندارید. سختگیری کارشناسان بروکر در این بخش سبب می‌شود که امنیت این پلتفرم به حد چشمگیری افزایش پیدا کند. جهت گذراندن مراحل احراز هویت باید بر روی نام خود کلیک و در منو گزینه “Verification” را انتخاب کنید.

در صفحه باز شده باید تایید کنید که مقیم ایالات متحده هستید یا خیر؛ پس از انتخاب گزینه غیرمقیم آمریکا، بر روی ادامه کلیک کنید. در این بخش باید بار دیگر شماره تلفن خود را وارد کنید و کد ارسالی را در کادر مشخص شده بنویسید. سپس کشور محل اقامت خود را انتخاب کرده و از بین اسناد هویتی شامل گذرنامه، گواهینامه رانندگی، کارت شناسایی یا مجوز اقامت یک مورد را برگزینید. در این مرحله باید تصویر واضحی از مدرک هویتی خود را در سایت آپلود کنید.

 

در گام بعد باید با استفاده از تلفن همراه یا دوربین لپ‌تاپ از صورت خود عکس سلفی بگیرید. پس از آپلود این تصویر، وارد آخرین بخش از احراف هویت می‌شویم؛ یعنی تکمیل اطلاعات سکونتی. در این بخش از شما خواسته می‌شود که موارد مختلفی مثل استان، شهر و آدرس محل زندگی خود را در کادر وارد کنید. سپس باید یک مدرک حاوی آدرس محل سکونت مثل قبض برق یا آب را در سایت آپلود کنید. در نهایت باید منتظر بمانید تا کارشناسان بروکر، اطلاعات شما را تایید کنند و احراز هویت شما تکمیل شود.

حسای اوپوفایننس

 

مرحله سوم؛ انتخاب حساب کاربری

احتمالا فکر می‌کنید که مراحل احراز هویت این بروکر بسیار پیچیده و زمان‌بر بوده است. با این حال باید به شما بگوییم که این حساسیت‌ها سبب می‌شوند که امنیت اپوفایننس بیشتر شود. پس از آن که کارشناسان این بروکر به اطلاعات شما مهر تایید زدند، می‌توانید وارد معاملات بازارهای مالی بشوید. البته پیش از آن باید سرمایه‌ای را به حساب کاربری خود واریز کنید.

جهت واریز پول به اکانت بروکر اپوفایننس، ابتدا از پنل کاربری خود وارد بخش اعتبارات شوید. در این قسمت یک کیف پول با شماره اختصاصی برای شما تعریف شده است که امکان واریز وجه به آن وجود دارد. با انتخاب کیف پول، می‌توانید یکی از روش‌های مشخص شده را انتخاب کنید. این روش‌ها شامل ویزا کارت، مستر کارت، پرفکت مانی، بیت کوین، تتر، اسکریل، نتلر و تاپ چنج می‌شوند. با وجود این که این بروکر راهی را برای واریز ریالی در نظر نگرفته است؛ کاربران ایرانی می‌توانند با استفاده از تاپ چنج (TcPay) سرمایه خود را به راحتی منتقل کنند.

حساب‌های کاربری بروکر اوپوفایننس

حالا که با روش صحیح ثبت‌نام و دانلود بروکر اوپو فایننس آشنا شدیم، باید ویژگی‌های انواع حساب‎های کاربری که این کارگزاری ارائه می‌دهد را بشناسیم. مانند بروکر آمارکتس، اپوفایننس نیز حساب‌های کاربری متعددی را به کاربران خود ارائه می‌دهد. این ویژگی سبب می‌شود که تریدرها بتوانند با توجه به شرایط خود مثل میزان سرمایه اولیه، نوع استراتژی معاملاتی و مهارت خود، بهترین حساب را انتخاب کنند. در این بخش قصد داریم انواع حساب‌های کاربری این بروکر را به شما معرفی کنیم و ویژگی‌های هر یک را شرح دهیم.

حساب استاندارد

حساب استاندارد یا Standard Account یکی از محبوب‌ترین اکانت‌های این بروکر است. شما می‌توانید با حداقل واریز 100 دلار آمریکا، در این حساب معامله کنید. اسپرد بروکر اوپو فایننس شناور بوده و از حدود 1.8 پیپ شروع می‌شود. مارجین کال این اکانت 80% و توقف ضرر آن 40% است. این کارگزاری ادعا می‌کند که به کاربران حساب استاندارد تا 1:2000 لوریج می‌دهد. از سوی دیگر در ازای اجرای دستورات معاملاتی، کمیسیون کم نمی‌شود. بنابراین می‌توان این حساب را یک انتخاب مناسب برای تریدرهای تازه‌کاری دانست که می‌خواهند با کمترین هزینه معامله کردن را آغاز کنند.

حساب ECN

حساب ECN یکی دیگر از اکانت‌های پرطرفدار در بروکر اوپو است. این حساب میزان اسپرد پایینی (از 0.8 پیپ) دارد و کمیسیون کمی (حدود 6 دلار به ازای هر لات) از کاربران دریافت می‌کند. باقی ویژگی‌های این حساب مشابه اکانت استاندارد است؛ برای مثال حداقل واریزی 100 دلار آمریکا است. از سوی دیگر کال مارجین، میزان لوریج و توقف ضرر اکانت ECN با حساب استاندارد برابری می‌کند. می‌توانید با گذراندن دوره‌های آموزش ترید طلا، در این حساب فعالیت کرده و ارزش سرمایه خود را تا چندین برابر افزایش دهید.

 حساب Social Trade

اگر می‌خواهید بدون داشتن دانش و مهارت عمیق در حوزه ترید وارد بازارهای مالی شوید، اکانت سوشال ترید برای شما است! این اکانت شباهت زیادی به اکانت PAMM در بروکر آرون گروپس دارد. با این تفاوت که به جای کپی تریدینگ و صرفا تقلید از روی استراتژی سایر تریدرها، می‌توانید با سایر کاربران در مورد شرایط بازار بحث کنید!

حداقل واریزی برای افتتاح این حساب معادل 200 دلار آمریکا است. لوریج آن بین 1:2000 تا 1:5000 متغیر بوده و اسپرد شناور آن از 2.5 پیپ شروع می‌شود. انجام معاملات در این پلتفرم شامل کمیسیون نمی‌شود. با استفاده از این حساب به جامعه‌ای از تریدرهای حرفه‌ای دسترسی دارید؛ به این ترتیب می‌توانید سطح دانش خود را افزایش دهید و در سود معامله شریک شوید. پیشنهاد می‌کنیم که همزمان با پیش بردن این روش در دوره پرایس اکشن نیز شرکت کنید تا دانش خود را به عنوان یک تریدر مستقل افزایش دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره معامله به شیوه سوشال تریدینگ، می‌توانید به مجله فارکس مراجعه کنید.

ECN Pro

حساب ECN Pro به عنوان حرفه‌ای‌ترین حساب صرافی اوپو فایننس شناخته می‌شود. به همین دلیل حداقل هزینه برای افتتاح این حساب معادل 5000 دلار آمریکا است. این حساب شامل اسپرد نمی‌شود؛ با این حال باید به ازای هر لات معامله حدود 4 دلار پرداخت کنید. میزان کال مارجین و توقف ضرر این حساب مانند سایر اکانت‌های این بروکر به ترتیب 80% و 40% است.

دارایی‌های موجود در اپوفایننس

یکی از نکاتی که باید قبل از ثبت‌نام در هر بروکری به آن توجه کنید، میزان تنوع دارایی آن کارگزاری است. با بررسی طبقه دارایی موجود در یک کارگزاری می‌توانید تعیین کنید که در چه بازاری قصد فعالیت دارید. در حال حاضر بروكر اپو فايننس امکان معامله بیش از 500 نماد معاملاتی معتبر را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. در این بخش برخی از محبوب‌ترین دسته‌بندی‌های این دارایی‌ها را معرفی می‌کنیم:

  • جفت ارزها (ارزهای ملی)

  • شاخص‌ها

  • رمزارزها (کریپتو کارنسی)

  • فلزات گرانبها (طلا، مس، نقره، نیکل و …)

  • کالاهای پرطرفدار

پلتفرم‌های بروکر اپوفایننس

به عنوان یک تریدر، پیش از ثبت‌نام در یک بروکر باید از پلتفرم‌هایی که پشتیبانی می‌کند مطلع باشید. کارگزاری اپوفایننس از دو پلتفرم معاملاتی متاتریدر 4 و 5 پشتیبانی می‌کند. این پلتفرم‌ها رابط کاربری خوبی دارند و ابزارهای معاملاتی خوبی را در اختیار تریدرها قرار می‌دهند. البته MT5 از نمودارهای پیشرفته‌تر و ابزارهای تحلیل فاندامنتال برخوردار است و به همین دلیل می‌تواند برای کاربران حرفه‌ای مناسب باشد. با نصب اپلیکیشن بروکر اوپو فایننس بر روی تلفن همراه خود می‌توانید به راحتی و تنها با دسترسی به اینترنت، معاملات خود را پیش ببرید.

مزایای بروکر اپوفایننس

بروکر اپوفایننس همچون سایر رقیبانش، مثل بروکر ارانته، دارای ویژگی‌های زیادی است که در دسته مزایای آن قرار می‌گیرند. این پلتفرم تازه‌کار توانسته امکاناتی را در اختیار کاربرانش قرار بدهد که در نهایت سبب کسب رضایت آن‌ها بشود. در ادامه لیستی از برترین ویژگی‌های این بروکر را به شما ارائه می‌دهیم:

  • پشتیبانی از زبان فارسی
  • روش‌های متعدد واریز و برداشت سرمایه
  • ارائه لوریج بالا به کاربران
  • ایجاد امنیت مالی برای تریدرها
  • پشتیبانی از پلتفرم‌های پیشرفته
  • دارایی‌های متنوع
  • رابط کاربری مناسب
  • سرعت بالای اجرای دستورات
  • ارائه حساب اسلامی به کاربران مسلمان

معایب کارگزاری اپوفایننس

فرقی نمی‌کند از بروکر اوربکس استفاده کنید یا اوپوفایننس، در هر صورت ممکن است که برخی از ویژگی‌ها یاین پلتفرم‌ها را نپسندید. با وجود تلاش‌های مداوم تیم کارشناسان بروکر اوپوفایننس، همچنان می‌تواند مشکلاتی را در ساختار این کارگزاری مشاهده کرد. بررسی این معایب به شما کمک می‌کند که بتوانید با ذهنی آماده در مورد انتخاب بروکر تصمیم بگیرید. به همین دلیل برخی از مهم‌ترین معایب بروکر اوپوفایننس را بررسی می‌کنیم:

  • عدم امکان واریز سرمایه ریالی
  • محدودیت‌های جغرافیایی
  • کمیسیون نسبتا زیاد
  • تعداد کم کاربران نسبت به سایر رقبا

در اپوفایننس حساب باز کنیم یا نه؟

تا این قسمت اطلاعات خوبی درباره بروکر اپوفایننس به دست آوردیم و روش افتتاح حساب در آن را آموختیم. احتمالا حالا از خود می‌پرسید که باید از این کارگزاری استفاده کنید یا خیر. اعتبار، امنیت و امکاناتی که این بروکر در اختیار ما می‌گذارد، مهر تاییدی بر انتخاب آن است. با این حال تاکید می‌کنیم که برای به دست آوردن تجربه تریدینگ خوب، باید به نیازها‌ و اولویت‌های خود توجه کنید.

فراموش نکنید که در کنار انتخاب بروکر باید به فکر یادگیری استراتژی‌های معامله باشید. در واقع فرقی ندارد که بروکر ویندزور را انتخاب کنید یا اوپو فارکس را، تکنیک از اهمیت بیشتری برخوردار است! آکادمی میثم دهقانی یکی از برترین مجموعه‌ها در حوزه آموزش معامله طلا در فارکس است. کارشناسان این مجموعه تلاش می‌کنند که بهترین بروکرهایی که با شرایط تریدهای ایرانی سازگار هستند را به شما معرفی کنند. می‌توانید با بررسی دقیق اطلاعات هر بروکر، بهترین پلتفرم را برای فعالیت خود انتخاب کنید. اپوفایننس، آرون گروپس، آمارکتس و آلپاری در دسته بهترین کارگزاری‌های فعال در این حوزه قرار می‌گیرند.

کلام آخر

این روزها شاهد افزایش هر روزه کاربران بروکر اپوفایننس هستیم. در این مطلب بررسی کردیم که این بروکر چه امکاناتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و چطور باید در آن افتتاح حساب کرد. می‌توانید با توجه به اطلاعاتی که به دست آوردید، در این بروکر ثبت‌نام و در بازار مالی مورد نظر خود معامله کنید. فراموش نکنید که فارغ از انتخاب بروکر مناسب، باید مهارت‌های لازم برای ترید را بیاموزید. اگر قصد دارید فعالیت خود را در بازار محبوب طلای فارکس آغاز کنید، از دوره‌های آکادمی مالی میثم دهقانی غافل نشوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا دریافت جزئیات هر دوره می‌توانید با کارشناسان مجموعه ما در تماس باشید.